Creează o atmosferă plăcută și modernă cu ajutorul roletelor si a jaluzelelor.

Materialul are un aspect plăcut și atrăgător, reduce cantitatea de lumină solară care intră într-o cameră, iar protecția solară blochează razele nocive ale soarelui, protejând astfel mobilierul și țesăturile împotriva decolorării.

JALUZELE SI ROLETE

Retractabile și elegante.
Vrei să fii sigur că locuința ta este protejată de razele UV fără a compromite design-ul locuintei tale?
Atunci alege unul dintre modelele de mai jos.

Jaluzele mini

Modelul de jaluzele rolete textile (rulouri interioare) MINI, actionate cu snur lateral si mecanism reductor, permite executia unor dimensiuni moderate, de pana la 1,5 metri latime si 2,3 metri inaltime. Prinderea se realizeaza fara gaurirea ferestrei, prin lipirea cu benzi adezive puternice. Dimensiunile compacte il recomanda pentru prinderea pe ferestre fixe sau mobile. Disponibil in culorile alb sau maro. Rolete textile de calitate la pret MINI!

Rolete Easy si Easy Duo

Roletele textile (rulouri interioare) Easy / EasyDuo, proiectate sa atarne liber sunt compuse din una / doua role cu material textil montate pe un profil de sustinere din aluminiu pentru a asigura o rigiditate sporita si cel mai simplu si rapid mod de instalare, fiind recomandate pentru utilizari medii – intense si pentru acoperirea unor dimensiuni medii de maxim 2 x 3 m / 4 x 3 m. Sistemul este disponibil doar in culoarea alb.

Rolete Integra

Modelul de jaluzele rolete textile cu caseta (rulouri interioare) INTEGRA este special conceput pentru a fi instalat pe tamplaria din pvc (termopane), aluminiu sau lemn. Aspectul ansamblului creat din fereastra si roletele textile INTEGRA este acela de tot unitar, de parte integranta. Variantele coloristice ale sistemului de manevrare se asorteaza atat cu ferestrele de culoare alba cat si cu cele din lemn sau imitatie.

LUCRARILE NOASTRE

Consultați proiectele noastre pentru a vă face o idee despre cum ar putea arăta jaluzelele si roletele noastre în casa dvs.
TBI RO Banners_Windows and Doors-1600×450