Sticlă securizată pentru bucătării.

Dă viață bucătăriei tale cu sticla securizată colorată. Aceasta poate fi alternativa perfectă pentru lavabilă sau placarea cu faianță.
Instalăm blaturi de sticlă colorate sau printate, blaturi de masă, uși, pereți, dușuri fără rame, oglinzi și multe altele.

Oferă un plus de originalitate și personalitate

Placarea cu sticlă (fie colorata, transparentă sau vopsită) dă un plus de originalitate și personalitate amenajării locuinței. Sticla se poate folosi cu succes în locul faianței în bucătăriile moderne, chiar în locul vopselei (uneori plictisitoare) pe oricare dintre pereții casei.

Recomandăm placarea cu sticlă în băi, bucătării, dar și în spații comerciale, zonele cu trafic intens din birouri, recepții, cabinete medicale, saloane de înfrumusețare etc. Avantajul este că aceste plăci se pot curăța și steriliza cu ușurință iar luciul sticlei conferă spațiului o eleganță deosebită.

Rosturile inestetice dispar, deoarece sticla este montată în bucăți de dimensiuni mari. Pentru placarile de sticlă la bucătărie folosim sticlă ultraclear (șlefuit și securizat) de 6 mm. Sticla poate fi personalizată fie cu o imagine (se aplică pe sticlă o fotografie aleasă de client) sau poate fi vopsită în întregime folosind culorile din catalogul RAL. Tăierea se face la orice dimensiune.

VREI O OFERTĂ DE PREȚ?

CONTACTEAZĂ-NE!

Abia așteptăm să vedem proiectul tău și să-l realizăm. Echipa noastră va fi alături de tine de la stadiul de proiect și până la finalizarea montajului.

Lasa-ne datele tale

Iar noi te vom contacta pentru a stabili toate detaliile.

Telefon 0753940875 | 0752435228
Email: denstermo@yahoo.com